Natuurkundig Gezelschap te Utrecht

Jaarprogramma 2009-2010 | Vorige lezing | Volgende lezing | Home


Excursie, vrijdagmiddag 2 oktober 2009
Museum Boerhaave

De jaarlijkse excursie is ditmaal naar Museum Boerhaave, rijksmuseum voor de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen en van de Geneeskunde te Leiden.  Aanmelding is gesloten.

Informatie voor de deelnemers
Wij worden aanstaande vrijdag, 2 oktober, om 14.00 uur verwacht in het museum, alwaar wij een rondleiding zullen krijgen. Als u beschikt over een Museumjaarkaart of andere kortingskaart, wilt u deze dan meenemen? (Mocht u hierover niet beschikken, dan nemen wij de entreekosten voor onze rekening.) U wordt verzocht op eigen gelegenheid naar het museum te komen. Het adres is
     Lange St. Agnietenstraat 10
     2312 WC Leiden
Meer informatie vindt u op de website van het museum.

Als u met eigen vervoer komt, houdt u er dan rekening mee dat parkeergelegenheid in de Leidse binnenstad schaars is. Nabij het station van Leiden is ook parkeergelegenheid. U kunt vanaf het station gebruik maken van gratis shuttlebusjes. Deze rijden ook langs andere parkeerterreinen -- zie bovengenoemde website. Vanaf het station is het museum ook te voet goed te bereiken. De looptijd is dan ongeveer een kwartier.

Meer informatie over de bereikbaarheid van Boerhaave kunt u vinden op de website van het museum.

Jaarprogramma 2009-2010 | Vorige lezing | Volgende lezing | Home


De vergaderingen worden gehouden in zaal 208 (Zonnezaal) van het Minnaertgebouw, De Uithof (te bereiken via de ingang van het Buys Ballotlaboratorium, Princetonplein 5). De aanvang is telkens om 20.00 uur, de vergaderingen duren inclusief een pauze tot uiterlijk 22.00 uur.